Τι παθαίνει ο δήμαρχος που ταξιδεύει με το ΚΤΕΛ

EROTHMATIKA

EROTHMATIKA«…Σας λέω ότι από τις 4 φορές που έρχομαι στην Αθήνα, τις δύο φορές έρχομαι με το ΚΤΕΛ. Θα μου πεις: γιατί έρχεσαι με το ΚΤΕΛ; Ένας λόγος είναι και ο οικονομικός, γιατί πρέπει να πάρω και τον οδηγό, να κάτσω και τρεις μέρες εδώ και έχει κάποιο κοστολόγιο, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό.

Εκεί λοιπόν, αφού έρχομαι με το ΚΤΕΛ, το ΚΤΕΛ δεν μου παίρνει και εισιτήριο, γιατί θεωρεί τιμή του που ο Δήμαρχος ταξιδεύει με το ΚΤΕΛ, με βάζουν στην πέντε θέση και πιάνοντας κουβέντα με τον οδηγό – γλαφυρά σας τα λέω τώρα να καταλάβετε – και συζητάμε τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έρχεται η ώρα: πόσα λεφτά παίρνεις, Δήμαρχε;

Εκεί λοιπόν, επειδή δεν αναφέρεται, γιατί είμαι αξιοπρεπής, κανένας από εμάς δεν είναι άνεργος, εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός και θα με έχετε του χρόνου με 800 € να κάνω τον Δήμαρχο. Όταν καταλαβαίνει ο οδηγός ότι θα παίρνω 800 €, μου λέει: Δήμαρχε, εγώ παίρνω 2.000 € εδώ στο ΚΤΕΛ. Μήπως θες να έρθεις οδηγός στο ΚΤΕΛ; Θέλω να μου απαντήσετε τι πρέπει να του πω….»

Τα παραπάνω ειπώθηκαν αυτολεξεί… Και ειπώθηκαν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Ηπείρου και δήμαρχο Άρτας Γιάννη Παπαλέξη.

Την τελευταία ερώτηση δε την απευθύνει στον Υπουργό. Ζητά από τον Υπουργό Εσωτερικών την απάντηση που πρέπει να δώσει στον οδηγό του ΚΤΕΛ!

Μα κάτι απορίες που έχουν κι αυτοί οι οδηγοί…. Και δημιουργούν υπαρξιακά ερωτήματα και ζητήματα στο δήμαρχο. Και μετά φέρνουν σε δύσκολη θέση και τον Υπουργό!!!

Ιδού λοιπόν τι παθαίνουν οι δήμαρχοι που ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ. Να υποθέσουμε ότι κάπου εκεί στο λεωφορείο έχασε και την αρχική ομιλία ο κ. Παπαλέξης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ