Θρήνος για τον 21χρονο Ερμή..

ermis

Θρήνος στα Τζουμέρκα και την  Ήπειρο για τον θάνατο του Ερμή Θεοχαρόπουλου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα βουνά που λάτρευε.

Ο 21χρονος ήταν εκπαιδευμένος στην αναρρίχηση και το σκι με πρώτο δάσκαλο τον πατέρα του, έμπειρο αθλητή και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος.

«Αναρρίχηση κάνω από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου και όπως λέει η μητέρα μου, πρώτα σκαρφάλωσα και μετά περπάτησα! Οπότε ναι, η αναρρίχηση είναι ριζωμένη στη ζωή μου.

Με τους αγώνες ασχολούμαι από την ηλικία των επτά ετών και μέχρι τα 12 δεν σταμάτησα, όμως τότε ήρθε η περίοδος της οικογενειακής μετακόμισης από την Αθήνα στο χωριό Άγναντα, οπότε πέρασε για μένα μια νεκρή περίοδος στην αγωνιστική αναρρίχηση. Πλέον, τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχω επιστρέψει στους αγώνες με περισσότερη όρεξη από ποτέ» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο νεκρός σκιερ είχε γεννηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου το 2000. Το παρατσούκλι του ήταν «Ερμίδης», λάτρευε τη μουσική και τα ντραμς του και άκουγε ραπ και ροκ.

Πάντα χαμογελαστός και φιλικός, ο Ερμής χαρακτηριζόταν από το μεγάλο πάθος του για όλα όσα αγαπούσε και την επιμονή του. Είχε μπει μάλιστα σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα προπόνησης στην αγωνιστική αναρρίχηση και είχε στόχο να προχωρήσει.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε στα βουνά που αγαπούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ