Θωμάς Νικολάου… Ο σεφ που έκανε τους Ιταλούς να παραμιλούν…

nikolaou thomas

nikolaou thomas

Θωμάς Νικολάου… Είναι ο σεφ από την Ηγουμενίτσα που έκανε τους Ιταλούς να παραμιλούν και φυσικά τους υποχρέωσε πέρα από τις άριστες κριτικές να του δώσουν και το βραβείο!

Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Tipicita’ in Blu που έγινε στην Ανκόνα όπου η Ηγουμενίτσα συμμετείχε ως «τιμώμενη πόλη».

Στο επίσημο δείπνο προς τιμήν της αποστολής της πόλης της Ηγουμενίτσας, των χορηγών και των συνδιοργανωτών του Φεστιβάλ, ο Ηγουμεντσιώτης Chef Θωμάς Νικολάου, Μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος και υπεύθυνος της Ένωσης στο Νομό Θεσπρωτίας, διαγωνίστηκε με τον αντίστοιχο Ιταλό Chef, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές όλων των παριστάμενων, μεταξύ των οποίων μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων των εθνικών μέσων ενημέρωσης της Ιταλίας και περιοδικών γαστρονομίας.

Ο Έλληνας Chef επικράτησε «κατά κράτος» του Ιταλού και στα τρία πιάτα που προσέφερε στους προσκεκλημένους του Φεστιβάλ.

Την επόμενη μέρα, στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ ανοιχτή στο κοινό που διοργανώθηκε στην Μαρίνα της Ανκόνα, ο Θωμάς Νικολάου βραβεύτηκε από την Δήμαρχο της Ανκόνα και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού της Βενετίας με τιμητική πλακέτα υπό τις έντονες επευφημίες όλων των παρευρισκόμενων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ