Θλίψη στη μειονότητα για το θάνατο του Ηρώδη Νταλιάνη

ntalianis

Θλίψη στους κόλπους της ελληνικής μειονότητας σκόρπισε ο θάνατος του Ηρώδη Νταλιάνη, πρώην επάρχου Λιβαδιάς. Ο Ηρώδης Νταλιάνης έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Το Παράρτημα των Αγίων Σαράντα της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του κ. Ηρώδη Νταλιάνη.

Ο Ηρώδης είχε διατελέσει στο παρελθόν επί πολλά έτη μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας και είχε υπηρετήσει επί δύο θητείες (2007-2011, 2011-2015) με ζήλο και όραμα ως έπαρχος Λιβαδειάς.

Ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας τον αποχαιρετά με μία συγκινητική δήλωση.

Αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και οδύνη αποχαιρετούμε τον φίλο και συναγωνιστή πρώην Έπαρχο Λειβαδιάς Ηρώδη Νταλιάνη. Ο αδόκητος θάνατός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και κάνει φτωχότερο τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Τίμησε το αξίωμά του με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσήλωση και ευσυνειδησία.

Μαζί πορευτήκαμε σε καιρούς ευοίωνους αλλά και χαλεπούς,  για την κατασκευή του οδικού άξονα Μαυρομάτι – Άγιοι Σαράντα, για το άνοιγμα του Τελωνείου Μαυροματίου, για τη χορήγηση διπλής υπηκοότητας και δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ομογενείς μας, για τα μικρά και καθημερινά τους προβλήματα

Για την απώλειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το πατρογονικό χώμα της Βορείου Ηπείρου που θα τον σκεπάσει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ