Θετικός ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου

KANANTER-_RΘετικός, παρά τις δυσχέρειες και τις ελλείψεις που προκάλεσε στα σώματα ασφαλείας η οικονομική κρίση , ήταν ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου για την Πρέβεζα.

Όπως επεσήμανε ο Διοικητής της Π.Υ Πρέβεζας Απόστολος Βασδέκης παρότι εκδηλώθηκαν αρκετές φωτιές, αυτές αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα.

Ο κ.Βασδέκης ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν το έργο της υπηρεσίας, ειδικότερα όμως θέλησε να επισημάνει την συμβολή του αντιδημάρχου Πρέβεζας Ευάγγελου Ροπόκη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα Νίκου Ντίτσου και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων οι οποίοι, όπως επεσήμανε, ήταν παρόντες όποτε τους ζητήθηκε από την Πυροσβεστική.

Από την πλευρά του ο κ. Ροπόκης ευχαρίστησε το Διοικητή της Π.Υ Πρέβεζας και όλο το προσωπικό για την άοκνη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο το καλοκαίρι προκειμένου να προασπίσουν το περιβάλλον, τις περιουσίες και κυρίως τις ανθρώπινες ζωές από τις φωτιές.

«Ο Δήμος της Πρέβεζας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας» τόνισε ο αντιδήμαρχος, σημειώνοντας ότι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αλληλεγγύη ανάμεσα στις υπηρεσίες και να αξιοποιείται ο εθελοντισμός. Τόσο ο κ.Ροπόκης όσο και ο κ. Ντίτσος εξάλλου επεσήμαναν το έργο των μελών της ΛΕΚ που ανταποκρίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη, όπου ζητηθεί η βοήθειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ