Θερινό Σχολείο από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου

DIEPISTHMONIKOΤο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, διοργανώνει Θερινό Σχολείο με θέμα “Γνωρίζοντας τον αυτισμό”, από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012, με διαμονή στο Ξενοδοχείο “PRINCESS LANASSA”, στο Κωστήτσι, 25 λεπτά από τα Ιωάννινα.

Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί από την επιστημονική ομάδα του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, αποτελούμενη από τις Λογοθεραπεύτριες Μαρία Ιγνατίου (M.S.c, MRCSLT) και Γλυκερία Λώλη (M.A.), την Εργοθεραπεύτρια Ηλέκτρα Αναγνώστου και τον Ψυχολόγο Μιχάλη Τσεντσερή (M.A.-Msc-Med).

Επίσημος προσκεκλημένος ο Φώτης Μωρόγιαννης (MD PhD) Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ιατρικής Παν/μίου Ιωαννίνων.

Τηλεδιάσκεψη με την Άννα Πλέσσα (ME.d, BCBA), Σχολική Ψυχολόγο, Αναλύτρια Συμπεριφοράς, Επιστημονική Υπεύθυνη στο “Μονορόδι”, Σύμβουλο PECS και τον Ιγνάτιο Καφαντάρη, Παιδοψυχίατρο, Κλινικό Υπεύθυνο στο “Μονορόδι”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις, διαλέξεις, ομάδες εργασίας και συζητήσεις με τους ειδικούς.

Στο Θερινό Σχολείο μπορούν να συμμετάσχουν γονείς, εκπαιδευτικοί, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, φοιτητές λογοθεραπείας, παιδαγωγικών σχολών και σχολών επαγγελμάτων υγείας, καθώς και όσοι ασχολούνται με τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Σχετικές πληροφορίες:

Αναχώρηση από Ιωάννινα την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 18:00 με διαμονή στο Ξενοδοχείο “PRINCESS LANASSA” στο Κωστήτσι Ιωαννίνων (www.hotellanassa.gr).

• Συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά, η πλήρης διατροφή, το υλικό και η παρακολούθηση, καθώς και προαιρετικές δραστηριότητες όπως rafting στον Άραχθο και ιππασία στα Λάζαινα.

• Για όσους δεν επιθυμούν την διαμονή μπορούν να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

τηλ. 6986180630

[email protected]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ