Θέλει αλλά θα τα καταφέρει…

Η μία μετά την άλλη ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Μετσόβου. Σ’ αυτές που είναι σίγουρες, προστίθεται μία εν… δυνάμει.

Ο Θεόδωρος Δασούλας θέλει να είναι υποψήφιος, όμως ακόμη δεν έχει συγκροτήσει παράταξη. Βάζει δε συγκεκριμένα χρονικά όρια για να πετύχει κάτι τέτοιο. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει αποφάσισε να προχωρήσει στο εγχείρημα συγκρότησης συνδυασμού καθώς δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα και συμπληρώνει πως δεν θα ξαναεμπλακεί «σε τρυπάκια προεκλογικού τύπου 2006»!

«Θα ξεκινήσω θέλοντας να ξεφύγω από τα γνωστά (χωρίς προς το παρόν να εξειδικεύσω επιμέρους ζητήματα, γιατί και πως, θα σταθώ μόνο στο τυπικό.) Και για την διαφορετικότητα δεν θα πω πως μετά από ώριμη σκέψη – οράματα και πολλά άλλα τέτοια, αποφάσισα να ασχοληθώ εκ νέου μετά από χρόνια με τα κοινά του τόπου μου» περιγράφει τους λόγους της έκθεσής του στην προτίμηση των πολιτών, λέγοντας μάλιστα ότι «ύστερα από τις άκαρπες προσπάθειες να αναλάβει κάποιος άλλος τη δημιουργία ενός σχήματος για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, δηλώνω πως αναλαμβάνω εγώ αυτή τη πρωτοβουλία».

Στο τέλος Φεβρουαρίου τα νεότερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ