Θεαματική επιχείρηση για…δέκα αλλοδαπούς!

ASTYNOMIAΔέκα από τους τριάντα αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν στα κτίρια του παλιού Χατζηκώστα συνελήφθησαν καθώς δεν έφεραν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου και από το φόβο επεισοδίων είχαν μεταφερθεί δυνάμεις και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ο έλεγχος στα κτίρια του Χατζηκώστα όπως και σε άλλα εγκαταλειμμένα κτίρια της παραλιμνίου έγινε παρουσία του Εισαγγελέα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, προσήχθησαν τριάντα αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι δέκα διότι δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής και κρατούνται για επιστροφή στη χώρα τους.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας είχε πολλά θεαματικά χαρακτηριστικά τα αποτελέσματά της ωστόσο δεν μπορούν να κριθούν ανάλογα της κινητοποίησης.

Πάντως μετά την επιχείρηση αυτή η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα έπιασε δουλειά ευπρεπίζοντας τους χώρους και λαμβάνοντας πλέον μέτρα ασφαλείας για τα κτίρια που παραμένουν αναξιοποίητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ