Θέαμα και μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Σκι

Με έντεκα μετάλλια για την Εθνική Ομάδα της χώρας μας ολοκληρώθηκε στο κανάλι της Αμφιθέας, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι 35+ 2019 (IWWF 2019 Europe and Africa Water Ski 35+ Championships Ioannina), που διοργάνωσε ο Όμιλος Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων «Παμβώτις» με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι.

Οι αγώνες χάρισαν πλούσιο θέαμα στο κοινό, αλλά και υψηλές επιδόσεις στους αθλητές, που προέρχονταν από 20 χώρες, καθώς και μια άψογη φιλοξενία.

Η 20μελής Εθνική Ομάδα της Ελλάδας κατάφερε να κατακτήσει 11 μετάλλια και να βάλει ψηλά τον πήχη για την επόμενη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, στο σλάλομ, στην κατηγορία των ανδρών 35+ ο γιαννιώτης Τάσος Χατζής κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Σωτήρης Κύπριος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 55+ και ο Γιώργος Γαβριήλ το ασημένιο στην κατηγορία 65+. Στο σλάλομ γυναικών, στην κατηγορία 35+ η Αγγελική Ανδριοπούλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Στις φιγούρες γυναικών 35+ η Αγγελική Ανδριοπούλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με την Σύλια Σταντίδη να κατακτά την τρίτη θέση. Η Αγγελική Παπαδημητρίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 45+. Στους άνδρες, ο Θύμιος Κουσαθανάς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 35+.

Στο άλμα, στην δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν η Σύλια Σταντίδη και η Αγγελική Ανδριοπούλου στην κατηγορία 35+, ενώ η Αγγελική Παπαδημητρίου κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 45+.

Τα μετάλλια της ελληνικής αποστολής αναμένεται να αυξηθούν, καθώς το βράδυ γίνεται η απονομή στο τρίαθλο και το ομαδικό, με βάση τις βαθμολογίες των αθλητών, στην επίσημη τελετή λήξης, στο ξενοδοχείο Epirus Palace.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ