Θα υλοποιηθούν στο ακέραιο τα Κέντρα Μεταναστών

STRATOPEDA_METANASTONΠαρά τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις τόσο μέσα στην κυβέρνηση το πρώτο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών τέθηκε σε λειτουργία και ήδη μεταφέρθηκαν εκεί οι πρώτοι 56 μετανάστες

Σε μήνυμά του στο Facebook, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει: «Σέβομαι απόλυτα τις αγωνίες και τους φόβους των τοπικών κοινωνιών. Είμαι βέβαιος, όμως, ότι θα καταλαγιάσουν μόλις ζήσουν στην πράξη τη λειτουργία των Κέντρων Κλειστής Φιλοξενίας και δουν ότι η εγκληματικότητα περιορίζεται και οι συμμορίες δεν έχουν πια έδαφος να κινηθούν.

»Δεν θα κάνουμε τη χάρη αυτών που θέλουν μια Πολιτεία άπραγη, γυμνή και ανοχύρωτη, για να λεηλατούν σε βάρος της. Τηρούμε τη νομιμότητα, εφαρμόζουμε ευρωπαϊκές λύσεις, προστατεύουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας αλλά και τα δικαιώματα των ίδιων των παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα διαθέτει συντεταγμένη Πολιτεία με υποδομές και πολιτικές, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι».

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προβλέπεται να λειτουργήσουν τρία Κέντρα σε κάθε Περιφέρειας της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ