Θα βρουν το σπίτι τους ως τον Μάρτιο τα αδέσποτα της Πρέβεζας

neoxori adespota1

Το σπίτι τους αναμένεται να βρουν μέσα στην άνοιξη τα αδέσποτα της Πρέβεζας καθώς εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί το καταφύγιο. Το πρόβλημα είναι έντονο στην περιοχή και κατά διαστήματα παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Οι εργασίες   βρίσκονται σε εξέλιξη  και παρότι  δόθηκε παράταση  μέχρι το τέλος Μαΐου το καταφύγιο θα  είναι έτοιμο νωρίτερα, ενώ  όπως  εξήγησε ο αντιδήμαρχος Φώτης Ζέρβας   στο διάστημα αυτό θα διευθετηθούν και  οι τελευταίες λεπτομέρειες   για την ολοκλήρωση  και των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην περιοχή του Νεοχωρίου κατασκευάζεται από τον Δήμο Πρέβεζας με προϋπολογισμό  319.000 χιλιάδων ευρώ, ενώ θα περιλαμβάνει σύγχρονες  εγκαταστάσεις για την φιλοξενία αδέσποτων ζώων τα  οποία θα ζουν κάτω από  αξιοπρεπείς συνθήκες κα θα έχουν την απαιτούμενη  φροντίδα και περίθαλψη.