Θα τον ζήλευε ακόμη και Υπουργός!

STYLIOS«Συνάντηση Γιώργου Στύλιου με Χρήστο Παπάζογλου με θέμα τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας». Αυτός είναι ο τίτλος στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο Γιώργος Στύλιος, να σας πούμε ότι ο ίδιος δηλώνει υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ο Χρήστος Παπάζογλου είναι Πρόεδρος στο Επιμελητήριο.

Πρόεδρος και υποψήφιος λοιπόν συζήτησαν για την ανάπτυξη στην Άρτα και όπως προκύπτει από το ίδιο δελτίο τύπου βρήκαν τη….μαγική συνταγή. Άλλωστε σημειώνεται πάντα στο ίδιο δελτίο τύπου ο κ. Στύλιος έχει την εμπειρία και τη γνώση λόγω της θητείας του ως επιστημονικός σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Έτσι λοιπόν «συμφώνησαν σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενημέρωση και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων καθώς και την ενίσχυση των επιχειρηματιών της περιοχής. Επίσης δεσμεύτηκαν στη διεκδίκηση προγραμμάτων χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ σχεδιασμένα αποκλειστικά για τους Αρτινούς επαγγελματίες.

Ο Γιώργος Στύλιος ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία πρωταγωνιστεί στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας. Χαρακτηριστική προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι η πρότασή της για μείωση των εργοδοτικών εισφορών».

Προφανώς στον κ. Στύλιο διέφυγε μία…μικρή λεπτομέρεια. Η κατάργηση του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και στην Άρτα και επιφέρει ένα καίριο χτύπημα στους εργαζόμενους.

Αλλά τι μπορεί να είναι οι εργαζόμενοι μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης που ανοίγει διάπλατος για την Άρτα. Τόσο διάπλατο που ούτε Υπουργός δεν θα τον έφτιαχνε!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ