Θ. Παπαγιάννης: Απλήρωτο το χυτήριο!

Λίγες μέρες αφότου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γεωργίου Μυλωνά… αποκαλύπτεται ότι τα υλικά και το χυτήριο μένουν απλήρωτα. Αυτό ήταν και το μοναδικό κόστος καθώς όλη η υπόλοιπη δουλειά έγινε δωρεάν από τον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη.

Την αποκάλυψη για την μη καταβολή των χρημάτων κάνει ο ίδιος ο Θεόδωρος Παπαγιάννης, με ανάρτησή του στην οποία απάντησε ιδιαίτερα ενοχλημένος ο δήμαρχος.

Στην ανάρτηση του Θωμά Μπέγκα για τα αποκαλυπτήρια της προτομής σχολίασε κομψά ο Θεόδωρος Παπαγιάννης… «Πολύ ωραία Δήμαρχε αλλά πες και ότι ο γλύπτης προσέφερε δωρεάν τη δουλειά του και ζήτησε μόνο τα έξοδα χυτηρίου τα οποία δεν έχουν πάρει ακόμα οι άνθρωποι αν και παρέδωσαν τη δουλειά 6 μήνες πριν».

Ο δήμαρχος αρχικά αναφέρει ότι δεν θα σχολιάσει γιατί ένας τέτοιος διάλογος υποβαθμίζει το νόημα της ανάρτησης, συμπληρώνει όμως πως επί δημαρχίας δεν υπάρχει κανένας συνεργάτης του δήμου που έχει μείνει απλήρωτος.

Ο Θεόδωρος Παπαγιάννης επανέρχεται, σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι που παρέδωσαν τις προτομές παραμένουν απλήρωτοι. Ο ίδιος αναφέρει έκανε πάμπολλα τηλεφωνήματα στο Δήμο για να καταλήξει στον δήμαρχο.

Και ο Θωμάς Μπέγκας, επαναλαμβάνει ότι δεν συμμετέχει σε έναν τέτοιο διάλογο, διαπιστώνει ότι υπάρχει πρόβλημα όταν οι άνθρωποι χάνουν το χιούμορ τους (!!!) και καταλήγει αναφέροντας ότι η επιλογή του καλλιτέχνη έγινε από την οικογένεια Μυλωνά, χωρίς ο ίδιος να παρέμβει παρότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο!!!

Για το οικονομικό θέμα πάντως δεν αναφέρει ούτε μία λέξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ