Τεστ για Covid-19 στο Κέντρο Πρόνοιας Ηπείρου

Μοριακός έλεγχος για τον Covid-19 έγινε στους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου, τόσο στην κεντρική μονάδα όσο και στα παραρτήματα.

Με γνώμονα τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ορθότερη αντιμετώπιση της πανδημίας στις κλειστές μονάδες φροντίδας, το Κ.Κ.Π.Π.Η. με την υποστήριξη της Διεύθυνσης της Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, αποφάσισε μεταξύ άλλων και την διενέργεια των εξετάσεων , ως επιπλέον μέτρο πρόληψης και προστασίας των Δομών του.

Οι κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ προχώρησαν στη λήψη δειγμάτων από τους ωφελούμενους του Παραρτήματος ΑΜΕΑ «Νεομάρτυς Γεώργιος» στα Ιωάννινα ,ως πρώτη εφαρμογή σε Δομή ΑΜΕΑ στην Ήπειρο , ενώ αύριο 29-05-2020 θα συνεχιστεί η διαδικασία λήψης δειγμάτων και σε όλους τους εργαζομένους.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η διαδικασία με άλλα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στα Παραρτήματα ΑΜΕΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών. Το Κ.Κ.Π.Π.Η. στα πλαίσια της αντιμετώπισης του κορωνοϊού με συνέπεια και ευθύνη έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των ατόμων που περιθάλπει.

Τέλος η διοίκηση του Κέντρου Πρόνοιας κάνει γνωστό ότι θα συνεχιστούν κανονικά οι νέες εισαγωγές ωφελούμενών στα Παραρτήματα ΑΜΕΑ του Κ.Κ.Π.Π.Η., βάσει των κοινωνικών αναγκών της περιοχής μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ