Τέσσερις συλλήψεις στην Ήπειρο για διωκτικά έγγραφα

NYXTA ASTYNOMIA

NYXTA ASTYNOMIA

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Ήπειρο, κατά την διάρκεια ελέγχων των αστυνομικών υπηρεσιών, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

Στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου καθώς και Διάταξη του Προέδρου Εφετών Αχαΐας, Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πατρών και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και κλοπές.

Στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χίου, για παράβαση του ΚΟΚ.

Χθες το πρωί στους Νεγράδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Χθες αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών, για φοροδιαφυγή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ