Τέσσερις παλιοί, τέσσερις νέοι και τέσσερις χωρικοί!

antiperifereiares

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το νέο σχήμα αντιπεριφερειαρχών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης σύμφωνα με τις αποφάσεις του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.

Καμία αλλαγή στους χωρικούς, παρότι ο νόμος του δίνει αυτό το δικαίωμα και όσοι έκαναν προβλέψεις για το Νομό Ιωαννίνων έπεσαν έξω αφού παραμένει στη θέση του ο Κώστας Σιαράβας.

Ζήτημα αλλαγή δεν υπήρχε για τους άλλους τρεις νομούς όπου Βασίλης Ψαθάς, Στράτος Ιωάννου και Θωμάς Πιτούλης μετράνε αρκετά χρόνια και δοκιμάστηκαν και στους σταυρούς!

Οι θεματικοί από έξι που ήταν μέχρι τώρα αυξάνονται σε οκτώ κι αυτό είναι το στοιχείο που αποκτά ενδιαφέρον, καθώς ο αριθμός θα πρέπει να δικαιολογηθεί και στην πράξη. Να φανούν δηλαδή οι θεματικοί μέσα από τις αρμοδιότητες και το έργο τους.

Οι τέσσερις από τους έξι της προηγούμενης χρονιάς παραμένουν στη θέση τους. Πρόκειται για την Αγνή Νάκου, τη Σταυρούλα Μπραίμη, τον Οδυσσέα Πότση και τον Βασίλη Γοργόλη.

Όλα τα νέα πρόσωπα προέρχονται από τους τρεις νομούς, πλην Ιωαννίνων.

Γιάννης Κατέρης και Αναστασίου Σίμου από την Άρτα, Μιχάλης Σπυρέλης από την Πρέβεζα και Άλκης Λάμπρου από την Θεσπρωτία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ