Τέσσερα νέα κρούσματα στη δομή της Αγίας Ελένης.. Κανένα μέτρο από την πολιτεία

agia eleni

Τέσσερα νέα κρούσματα, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Epiruspost, επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη δομή της Αγίας Ελένης. Πρόκειται για δύο άτομα άνω των 30 ετών και για δύο παιδιά.

Τα δείγματα αναλύθηκαν στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τα θετικά κρούσματα στη δομή ανέρχονται πλέον σε δεκαέξι, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί κανένα μέτρο από την πολιτεία.

Η ιχνηλάτηση και η δειγματοληψία, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, γίνεται αποκλειστικά από τον ΕΟΔΥ και μάλιστα εξελίσσεται με πολύ αργούς ρυθμούς. Συνδρομή κάθε άλλης υπηρεσίας στη δομή έχει αποκλειστεί, άγνωστο για ποιο λόγο και με ποια εντολή.

Μέχρι στιγμής και παρότι ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τον αρμόδιο υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά και τον ΕΟΔΥ δεν έχει ληφθεί κανένα απολύτως μέτρο.

Ενδεικτικό είναι ότι δεν έχει εκδοθεί επίσημη απόφαση για καραντίνα στη δομή. Η καραντίνα για την οποία γίνεται λόγος τις τελευταίες ημέρες είναι άτυπη. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να πυκνώνουν τα τελευταία 24ωρα οι περιπτώσεις όπου διαμένοντες στη δομή επιχειρούν να εξέλθουν από διάφορα σημεία και η αστυνομία υποχρεώνεται απλά να τους επιστρέψει στη δομή χωρίς να έχει την δυνατότητα επιβολής κανενός άλλου μέτρου.

Οι αδυναμίες του κράτους των Αθηνών είναι ολοφάνερες.. Ακόμη και στα αυτονόητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ