Τέλος Ιουλίου η πλατεία Μαβίλη- Ευθύνες στον εργολάβο

plat mavili2

plat mavili2

Νέα παράταση δόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση των εργασιών στην πλατεία Μαβίλη… Αυτή τη φορά όμως, η Δημοτική Αρχή, απέφυγε να ανακαλύψει διάφορες δικαιολογίες, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα και επέρριψε εξ ολοκλήρου τις ευθύνες στον εργολάβο.

Μάλιστα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, απαντώντας σε ερωτήσεις που τέθηκαν, προειδοποίησε ότι αν μέχρι το πέρας της νέας παράτασης δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο, θα του αφαιρέσει το πτυχίο!

H πλατεία Μαβίλη, που σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Δήμου έπρεπε να είχε παραδοθεί στις 28 Φεβρουαρίου, οδεύει πλέον προς το τέλος Ιουλίου!!!

“Η καθυστέρηση κατασκευής των υπολειπόμενων εργασιών οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα του αναδόχου”, τονίστηκε στην εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και προτάθηκε η χορήγηση της συγκεκριμένης παράτασης χωρίς αναθεώρηση, πρόταση που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην ίδια εισήγηση αναφέρεται ότι μέχρι σήμερα έχει εκτελεστεί το 70% των εργασιών… Σημειώνεται ότι η προηγούμενη παράταση που είχε δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο έληξε στο τέλος Μαίου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ