Τέλος για την Κυβέρνηση οι βουλευτές του ΛΑΟΣ

RONTOYLISΕίναι πρωτόγνωρα όσα βιώνει η χώρα τις τελευταίες ώρες χωρίς κανένας να μπορεί να προβλέψει πως θα ναι οι επόμενες….

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης υπέβαλε γραπτώς ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης.

Είναι η πρώτη παραίτηση κυβερνητικού στελέχους που ανήκει στο κόμμα του ΛΑΟΣ μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη.

Τις παραιτήσεις τους από την κυβέρνηση Παπαδήμου υπέβαλαν την Παρασκευή ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριος Ροντούλης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Ροντούλης δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα, ακολουθώντας τη γραμμή Καρατζαφέρη, ενώ οι κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης είπαν ότι θα υπερψηφίσουν τα μέτρα.

Η συνέντευξη Τύπου Καρατζαφέρη έφερε εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, καθώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε μεν ότι δεν αποσύρει τους βουλευτές του από την κυβέρνηση Παπαδήμου, πρόσθεσε όμως ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νέο μνημόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ