Στην τελευταία στάση του απορριμματοφόρου το τραγικό δυστύχημα… Θλίψη για τον 49χρονο εργάτη

ATYX EKAB

ATYX EKABΉταν πέντε λεπτά μετά τις επτά το πρωί. Το απορριμματοφόρο έκανε την τελευταία στάση, πριν ολοκληρώσει το δρομολόγιο για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας, στα Καρδαμίτσια.

Ο χειριστής του απορριμματοφόρου είχε σταματήσει. Ο ένας κάδος είχε αδειάσει και ο εργάτης περίμενε να αδειάσει και ο δεύτερος και να κατέβει.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή καρφώθηκε πάνω στο ακινητοποιημένο απορριμματοφόρο ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ…

Ο οδηγός του οχήματος νόμισε ότι έπεσε ο κάδος. Κατέβηκε κι έντρομος είδε τον 49χρονο συνάδελφό του να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος χτυπημένος από το τζιπ.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του 49χρονου εργάτη του δήμου.

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατηρτσίδης, με δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε την οδύνη και τη θλίψη όλων για έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του στο καθήκον.

«Χάθηκε ένας συνεργάτης μας, χάθηκε ένας φίλος. Εκφράζω την βαθιά οδύνη όλων μας και τα συλλυπητήρια μας», σημείωσε ο κ. Κατηρτσίδης.Τη θλίψη και την οδύνη της για το δυστύχημα εκφράζει με ανακοίνωσή της και η Δημοτική Αρχή. 

Σημειώνεται ότι το τραγικό δυστύχημα έγινε πριν ξεκινήσει η σφοδρή νεροποντή στο λεκανοπέδιο.

Τη βαθιά θλίψη και την οδύνη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας εκφράζει ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Γκόντας, με σχετική ανακοίνωση.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, όπου προσήλθαν για να καταθέσουν οι συνάδελφοι του άτυχου εργαζόμενου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Δημήτρης Κατηρτζίδης.

Την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Σπύρου Ζαμπακίδη που για 21 χρόνια εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του Δήμου μας εκφράζει η παράταξη Πολίτες για την Ανατροπή και με ανακοίνωσή της ζητά να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Την βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Σπύρου Ζαμπακίδη, εργαζόμενου στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου εκφράζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της παράταξης «Γιάννενα Τώρα».

Μαζί εκφράζουν και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους; του.

Η Παράταξη παροτρύνει τον Δήμο να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα και καλεί για στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου Σπύρου Ζαμπακίδη με κάθε πρόσφορο μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ