Τελευταία για την Όλγα και τον Παπαβασιλείου

DS_ARTASΣυγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας και η οποία ήταν η τελευταία στην οποία παρέστησαν με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, της μέσης και της μείζονος, Όλγα Γεροβασίλη- νεοεκλεγείσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-και Γιώργος Παπαβασιλείου αντίστοιχα, οι οποίοι παραιτήθηκαν.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θωμάς Τσιρογιάννης συνεχάρη εκ μέρους του σώματος την κα Γεροβασίλη για την εκλογή της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και της ευχήθηκε καλή επανεκλογή, και στους υπόλοιπους υποψηφίους καλή επιτυχία, εν’ όψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης.

Τα συγχαρητήριά του στην κυρία Γεροβασίλη έδωσε και ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης και ευχήθηκε καλή δύναμη στους υποψηφίους. «Είναι τιμή μας που έχουμε τόσους υποψήφιους βουλευτές» είπε ο Δήμαρχος. Ενώ αναφορικά με την παρουσία της κυρίας Γεροβασίλη στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Παπαλέξης είπε, «θεωρούμε ότι έχουμε έναν δικό μας άνθρωπο ο οποίος θα είναι κοντά μας στους αγώνες που κάνουμε στην Αθήνα, κάθε μέρα, κάθε ώρα που βρισκόμαστε εκεί για τα προβλήματα και τα συμφέροντα του Δήμου».

Ο κ. Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την εκλογή του Κ. Πατήλα ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης “Κοντά στο δημότη”. Τη θέση του κ. Παπαβασιλείου στο Δ.Σ. καταλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου ενώ τη θέση της κυρίας Γεροβασίλη καταλαμβάνει ο Κώστας Σκορδής.

Φανερά συγκινημένη στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της ήταν και η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αποχωρεί μετά από 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ