Τεχνολογικό Πάρκο στα Γιάννινα σχεδιάζει η TeamViewer

TeamViewer

Την πρόθεση της TeamViewer να ιδρύσει τεχνολογικό πάρκο στα Γιάννινα έκανε γνωστή ο Φίλιπ Ντόιτσερ, Managing Director της TeamViewer Greece, στην παρέμβαση που έκανε σε εκδήλωση που οργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και το ΙΟΒΕ.

Ο Φίλιπ Ντόιτσερ υπογράμμισε ότι στις προθέσεις της εταιρίας είναι να δημιουργήσει ένα τεχνολογικό πάρκο στα Ιωάννινα για τη φιλοξενία επιχειρήσεων του κλάδου καθώς και να αυξήσει, σε διάστημα ενός έτους, στους 200 τους απασχολούμενους στον Δυναμικό Τεχνολογικό Κόμβο, που ήδη λειτουργεί στην πόλη.

Αναφερόμενους στους λόγους, για τους οποίους η TeamViewer επέλεξε τα Ιωάννινα για να επενδύσει στην Ελλάδα, σημείωσε ότι σταθμίστηκαν παράγοντες όπως το υψηλό επιστημονικό δυναμικό κι η σύνδεση της πόλης με διεθνείς υποδομές, όπως και με τους «ψηφιακούς αυτοκινητοδρόμους».

Σύμφωνα με πληροφορίες η TeamViewer έχει εκφράσει εγγράφως το ενδιαφέρον της για συμμετοχή στο Πάρκο Έρευνας που σχεδιάζει η Περιφέρεια Ηπείρου. Ο όρος που έχει θέσει είναι πως η συμμετοχή αυτή θα λάβει σάρκα και οστά εάν το Πάρκο έχει δρομολογηθεί μέχρι τα τέλη του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ