Ταξίδευαν με «σοκολάτα», μπλόκο στο λιμάνι

narkotika limani (1)

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 32 και 36 ετών, προχώρησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε ΙΧΕ όχημα με οδηγό και ιδιοκτήτη τον 32χρονο αλλοδαπό, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας, συγκεκριμένα επεξεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συσκευασμένη σε πέντε (05) πακέτα, συνολικού μικτού βάρους τετρακοσίων εβδομήντα γραμμαρίων (470gr.), καθώς και ενός γυάλινου βάζου που περιείχε άγνωστη  λευκή κρυσταλλική ουσία, μικτού βάρους εκατόν ενενήντα γραμμαρίων (190gr.).

Εν συνεχεία, τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας, με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντόπισαν τον 36χρονο συνοδηγό, ο οποίος είχε αποβιβαστεί από το όχημα πριν τον έλεγχό του και είχε εισέλθει εντός του λιμένα εξωτερικού.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα καθώς και οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ