Τατιάνα Καλογιάννη, υποψήφια στο Δήμο Ιωαννιτών

Την ώρα που η κεντροδεξιά στα Γιάννινα είχε μετατραπεί σε καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί, η νυν Αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη, με μία γραπτή δήλωση κάνει γνωστό ότι αποδέχθηκε την πρόκληση και θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει το Δήμο Ιωαννιτών. Η δήλωση της κ. Καλογιάννη έφτασε αργά τη νύχτα και σε αυτή τονίζει ότι η ίδια αποδέχθηκε την πρόκληση, αναφέρεται εκτενώς στο έργο της στην Περιφέρεια Ηπείρου και την συνεργασία της με τον Αλέκο Καχριμάνη και επισημαίνει ότι ο Δήμος μπορεί να μετατραπεί σε ένα πρότυπο ανάπτυξης πανελλαδικά.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Καλογιάννη έχει ως εξής:

«Tο τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλοί συμπολίτες μου, που με περιβάλουν με την εμπιστοσύνη τους, με παρότρυναν να εργαστώ για τη συγκρότηση μίας νέας δημοτικής παράταξης. Μία νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών της πόλης των Ιωαννίνων κατά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Έχω την πεποίθηση, ότι όλοι μαζί είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε τα κοινά της πόλης προς όφελος του συνόλου των δημοτών χωρίς ιδεοληψίες, αποκλεισμούς και προκαταλήψεις.

Αποδέχθηκα την πρόκληση.

Από το 2011 υπηρέτησα τους πολίτες της Περιφέρειας από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με πρόσθετο και παράλληλο αντικείμενο τον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων Υποδομών και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.

 Με επίπονη και μεθοδική δουλειά, σε αγαστή συνεργασία με το σύνολο των αυτοδιοικητικών αρχών της Περιφέρειας Ηπείρου και υπό την καθοδήγηση του Αλέκου Καχριμάνη, οι στόχοι που θέσαμε υλοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Η Περιφέρειά μας άλλαξε κατεύθυνση και δημιουργήθηκαν νέες προοπτικές. Νέες προοπτικές σκοπεύουμε να καθορίσουμε και για το Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Δήμος Ιωαννιτών διαθέτει τις ειδικές προδιαγραφές ώστε, με αναβάθμιση των υφιστάμενων δομών και υπηρεσιών προς τους πολίτες, με σύγχρονες και αποδοτικές υποδομές, με διαφάνεια και λογοδοσία, να καταστεί σε ορίζοντα τετραετίας οικονομικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κέντρο της Βορειοδυτικής Ελλάδας, πρότυπο Δήμου πανελλαδικά.

Η προσπάθειά μας θα στηριχθεί στον τεκμηριωμένο και έγκαιρο σχεδιασμό, στην αποφασιστικότητα, στην εντατική εργασία και στην αποτελεσματικότητα.

Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας, στον σωστό χρόνο και με τον ενδεδειγμένο τρόπο, είναι αναγκαία η συστράτευση όλων των υγιών πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, χωρίς μεμψιμοιρίες και αναστολές.

Είναι μια νέα αρχή για να διαμορφώσουμε την πόλη που αξίζει να παραλάβουν οι μελλοντικές γενιές».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ