Ταλαιπωρία στην Εγνατία Οδό….

ntalikaΟυρές αυτοκινήτων καθώς οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πολλές ώρες μετά το προβλεπόμενο

Αντιμέτωποι με μία απίστευτη ταλαιπωρία βρίσκονται εκατοντάδες οδηγοί, που από τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης περίμεναν το άνοιγμα της Εγνατίας Οδού, όπως είχε ανακοινωθεί από την εταιρία.

Η Εγνατία έκλεισε από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ιωαννίνων μέχρι τον κόμβο στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, προκειμένου να γίνουν ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στις έξι γέφυρες. Από την Εγνατία ΑΕ είχε ανακοινωθεί ότι ο δρόμος, και στους δύο κλάδου, θα δίνονταν κανονικά στην κυκλοφορία την Πέμπτη στις έξι το απόγευμα.

Έκπληκτοι όμως οι οδηγοί που έφταναν από τη Θεσσαλονίκη ή όσοι ξεκίνησαν από την Ηγουμενίτσα προς τα Γιάννινα έβρισκαν το δρόμο κλειστό ακόμη και στις δέκα το βράδυ.

Οι ουρές και η ταλαιπωρία ήταν αναπόφευκτες.

Αργά το απόγευμα ενημερώθηκε η τροχαία Ιωαννίνων να συνδράμει την Εγνατία ΑΕ και να αναλάβει το δύσκολο έργο ενημέρωσης των οδηγών οι οποίοι ή έπρεπε να περιμένουν υπομονετικά ή να ταξιδέψουν από την παλιά εθνική οδό!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Εγνατία ΑΕ, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αργά απόψε και ο δρόμος θα άνοιγε μετά τα μεσάνυχτα.

Λάθος εκτιμήσεις λοιπόν, που δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα και αναστάτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ