Στις 14 Ιανουαρίου η πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ… Αυτά είναι τα τρία ακίνητα στους Αμπελοκήπους

AMPELΣτις 14 Ιανουαρίου του 2015, προσδιορίστηκε ο διαγωνισμός για την πώληση τριών ακινήτων στους Αμπελοκήπους Ιωαννίνων, τα οποία πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ.

Το ένα μάλιστα αποτελεί τμήμα της πλατείας Χατζή, το οποίο σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως ως χώρος στάθμευσης.

Τα υπόλοιπα δύο γειτνιάζουν και αποτελούν από τους λίγους ελεύθερους χώρους στην περιοχή.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΤΑΙΠΕΔ, έχουν ανέβει ήδη όλα τα στοιχεία που αφορούν στους διαγωνισμούς, τα χαρακτηριστικά των τριών ακινήτων και φωτογραφικό υλικό για το καθένα απ’ αυτά.

AMPEL1Το πρώτο ακίνητο λοιπόν βρίσκεται στην οδό Καλπακίου και Μακρή. Είναι 1006 τετραγωνικά κι όπως αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ «Το σχήμα του είναι τραπέζιο και δεν εμφανίζει ιδιαίτερη κλίση. Η οδός 8ης Μεραρχίας είναι κεντρική οδική αρτηρία της πόλης των Ιωαννίνων. Yπάρχει περίφραξη με συρματόπλεγμα περιμετρικώς σε τμήμα του και μεταλλική πόρτα».

AMPEL2Το δεύτερο ακίνητο βρίσκεται στην οδό Κοτοπούλη και Μακρή. Έχει εμβαδό 2.700 τετραγωνικά και χαρακτηρίζεται ελεύθερο. Συνοδεύεται ακόμη από τις πληροφορίες ότι «το σχήμα του είναι τραπέζιο και δεν εμφανίζει ιδιαίτερη κλίση. Υπάρχει περίφραξη σε τμήμα του οικοπέδου επί της οδού Μαρίκας Κοτοπούλη με συρματόπλεγμα».

AMPEL3Το τρίτο ακίνητο, επίσης στην περιοχή των Αμπελοκήπων βρίσκεται στην οδό Κοτοπούλη, Μακρή και Καλπακίου. Έχει εμβαδό 1.031 τετραγωνικά και χαρακτηρίζεται επίσης ως ελεύθερο.

Οι επιπλέον πληροφορίες είναι «το σχήμα του είναι τραπέζιο και δεν εμφανίζει ιδιαίτερη κλίση. Δεν είναι περιφραγμένο, έχει διαμορφωθεί υποτυπωδώς η επιφάνεια του και εντός του σταθμεύουν ελεύθερα οχήματα».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ