Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες απομένει η σύλληψή τους

ASTYNOMIA_NYXTAΤα δαχτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκε στο χώρο όπου δολοφονήθηκε η 67χρονη Καίτη Δούβλη αλλά και τα πολύτιμα στοιχεία που συνέλεξε το Εγκληματολογικό Θεσσαλονίκης από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου συμπλήρωσαν το παζλ και οδηγούν στους δράστες του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές πρόκειται για τέσσερα άτομα, με διαφορετικό ο καθένας ρόλος στην υπόθεση της δολοφονίας.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία, πέρα από τα αποτυπώματα που ταυτοποιήθηκαν, ήταν τα στοιχεία που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Κι αυτό γιατί οι δράστες που μπορεί να είχαν μελετήσει τα πάντα έκαναν το λάθος να πάρουν δύο τουλάχιστον τηλεφωνήματα από το σταθερό τηλέφωνο που υπήρχε μέσα στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όλοι οι δράστες είχαν σχέση με πρόσωπο που εργάζονταν στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας.

Στην αστυνομία απομένει πλέον το έργο του εντοπισμού και της σύλληψης των τεσσάρων δραστών.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία. Οι δράστες γνώριζαν για το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο σπίτι. Βασάνισαν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο την 67χρονη προκειμένου να της αποσπάσουν το κλειδί το οποίο όμως δεν κατείχε η ίδια.

Σκότωσαν τη γυναίκα με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Ο επίλογος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη σύλληψη και την τιμωρία των ενόχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ