Τα’ βαλε και η Δυτική Μακεδονία με τον ΕΟΔΥ!

eodi l

Από τα μέσα καλοκαιριού περίπου είχαν διαπιστωθεί στην Ήπειρο διάφορα παράδοξα με τα κρούσματα που ανακοινώνει σε καθημερινή βάση ο ΕΟΔΥ..

Πέρα από τα κρούσματα με βάση το ΑΜΚΑ, χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της διπλοεγγραφής από την δομή στην Αγία Ελένη με αποτέλεσμα τα έξι κρούσματα να ανακοινώνονται ως δώδεκα..

Το τελευταίο παράδοξο που φυσικά δεν εξηγήθηκε και δεν απαντήθηκε ποτέ ήταν τα «θετικά» αστυνομικών και τελωνειακών της Κακαβιάς που τελικά ήταν αρνητικά..

Και διάφορα άλλα συνέβησαν όλους αυτούς τους μήνες που κατά καιρούς γράφτηκαν..

Προφανώς κανένας δεν τρελάθηκε στην Ήπειρο…

Τώρα έρχεται η Δυτική Μακεδονία να ξεσπάσει εναντίον του ΕΟΔΥ, αφού φαίνεται ότι τα μπερδέματα και τα λάθη ήταν… αποκλειστικό προνόμιο της Ηπείρου.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ζήτησε την διενέργεια αυτεπάγγελτης εισαγγελικής έρευνας αναφορικά με το γεγονός ότι την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 38 ετεροχρονισμένα κρούσματα κορωνοϊού στο νομό Κοζάνης, από δειγματοληψίες που έγιναν στις 9 Νοεμβρίου. Μάλιστα, κατά τον κ. Κασαπίδη, είναι πολύ σημαντικό ότι γι’ αυτά τα ετεροχρονισμένα κρούσματα φαίνεται ότι δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη και αναγκαία ιχνηλάτηση, με αποτέλεσμα εν αγνοία τους πολίτες να αποτελούν εστίες διασποράς του κορωνοϊού.

Τα παραπάνω ανέφερε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην Κοζάνη και διενεργήθηκε μετά το σάλο που προέκυψε στην περιοχή αναφορικά με τα ετεροχρονισμένα ανακοινωθέντα κρούσματα.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ στην Κοζάνη, Ιορδάνης Ρωμιόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην περιοχή τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, και ανακοινώθηκαν την Τρίτη, 12 του μήνα, ήταν 15 και όχι 53.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ