Τα ΤΕΙ συζητούν για τη Ζωική Παραγωγή

STABLOS_PROBATAΤα τέσσερα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΤΕΙ της χώρας ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της Zootechnia 2013.

Τα τέσσερα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ιδρυμάτων: Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ( www.ap.teithe.gr), Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας (ap.florina.teikoz.gr), Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου (www.anprod.teiep.gr) και Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λάρισας (teilar.gr/tmimata/tmima.php?tid=) ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου 2013 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της Zootechnia 2013: 8η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί συνέχεια των τριών προηγούμενων που διοργανώθηκαν με επιτυχία στην Άρτα (2006), στη Λάρισα (2008) και στη Θεσσαλονίκη (2011 από τα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των αντίστοιχων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Το 4ο συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τα τέσσερα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΤΕΙ της χώρας μας.

Το συνέδριο θα διαρκέσει μία ημέρα και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις εργασιών, σχετικές με τη ζωικής παραγωγή σε τρεις συνεδριάσεις. Ένα μέρος των εργασιών θα παρουσιασθούν προφορικά ενώ οι υπόλοιπες εργασίες θα παρουσιασθούν με την μορφή poster. Σε περίπτωση που θα υποβληθούν περισσότερες εργασίες το συνέδριο μπορεί να μετατραπεί σε διήμερο.

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής είναι ευκαιρία για την ανάδειξη του ερευνητικού έργου που επιτελείται στα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΤΕΙ, αλλά και στα υπόλοιπα Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα, που ασχολούνται με τη Ζωική Παραγωγή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ