Τα Σύβοτα στους κορυφαίους προορισμούς του καλοκαιριού

talamigos sivota

talamigos sivota

Σε έναν από τους δεκαπέντε κορυφαίους προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Ελλήνων αναδεικνύονται τα Σύβοτα… Είναι δε, ο μοναδικός προορισμός στην Ήπειρο, που περιλαμβάνεται στη λίστα, με βάση την έρευνα της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας www.trivago.gr.

Στην κορυφή βρίσκονται τα Χανιά σταθερά τόσο το 2015 όσο και το φετινό καλοκαίρι. Δεύτερη έρχεται η Σαντορίνη, ακολουθούν η Ζάκυνθος, η Νάξος και η Κέρκυρα.

Αρκετές θέσεις υψηλότερα από την περασμένη χρονιά βρίσκεται η Ζάκυνθος, η οποία είναι τρίτη, ακολουθούμενη από τη Νάξο και την Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα, μάλιστα, φαίνεται να έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις, καθώς πέρυσι η θέση που είχε ήταν η 15η. Έκτη κατατάσσεται η Πάρος, δύο θέσεις υψηλότερα από πέρυσι, με τη Ρόδο να ακολουθεί στην έβδομη θέση, παραμένοντας σταθερή συγκριτικά με το καλοκαίρι του 2015. Στην όγδοη θέση κάνει την εμφάνισή της η Λευκάδα, ακολουθούμενη από τη Μήλο, ενώ η δεκάδα ολοκληρώνεται με την Κεφαλονιά.

Ο προορισμός που ακολουθεί την πρώτη δεκάδα μάς μεταφέρει πιο βόρεια, αφού η Θάσος φαίνεται να προτιμάται ιδιαιτέρως φέτος, κάνοντας την εμφάνισή της μεταξύ των κορυφαίων προορισμών, σε αντίθεση με πέρυσι που δεν τα είχε καταφέρει να βρίσκεται μεταξύ των 15 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Έλληνες.

Τέλος, η Σκιάθος καταλαμβάνει την 12η θέση, ενώ η δεκαπεντάδα ολοκληρώνεται με τη Σύρο, τα Σύβοτα και τη Σκόπελο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ