Τα προβλήματα στα Κέντρα Υγείας τους έβγαλαν στο δρόμο!

mesopotamos ky2

mesopotamos ky2

Στους δρόμους κατέβηκαν για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι Φαναρίου και Πάργας διεκδικώντας το αυτονόητο… Το δικαίωμα στην υγεία! Η εκ περιτροπής λειτουργία των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλλακίου, προφανώς δεν αποτελεί λύση, σε μία περιοχή που βουλιάζει από τους τουρίστες.

Η κατάσταση αυτή επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί τρόπος ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Κέντρων Υγείας και συνάμα να τεθεί σε λειτουργία ο τομέας ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, που είχε εξαγγελθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

mesopotamos ky4

Έτσι οι κάτοικοι την Κυριακή με μπροστάρηδες τον Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα και τον τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέργιο Γιαννάκη, βγήκαν στους δρόμους για να απαιτήσουν την 24ωρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας, επτά μέρες την εβδομάδα αφ’ ενός, αλλά και την λειτουργία του Σταθμού ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο.

Οι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο είναι έτοιμοι όμως να επανέλθουν αν δεν υπάρξουν λύσεις που θα διασφαλίζουν την λειτουργία των Κέντρων Υγείας.

mesopotamos ky1

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ