Τα νοσοκομεία επιστρέφουν στην κανονικότητα

sinantisi dioikiton

Με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, του ΓΓ Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου και του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου ολοκληρώνεται στα Ιωάννινα η σειρά των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Γενικής Γραμματείας Υπηρεσιών Υγείας σε συνεργασία με το κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ «Σταδιακή Επιστροφή στην κανονικότητα του ΕΣΥ».

Στο σεμινάριο των Ιωαννίνων μετείχαν οι διοικητές της 5ης και 6ης ΥΠΕ καθώς και οι διοικητές και οι υποδιοικητές διοικητές όλων των νοσοκομείων των συγκεκριμένων υγειονομικών περιφερειών.

Στόχος είναι η συνέχιση της προσπάθειας για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας καθώς και ο επαναπροσδιορισμός του Υγειονομικού Χάρτη της χώρας. Ειδική αναφορά θα πραγματοποιηθεί σχετικά με τη σπουδαιότητα Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Σημειώνεται πως προηγήθηκαν αντίστοιχα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στη Β.Ελλάδα στις 22/6 για τους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της 3ης και 4ης ΥΠΕ, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας στις 24/6 για τους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της 1ης, 2ης και 7ης ΥΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ