Τα ΚΕΚ και ο καβγάς των.. Αρτινών!

Τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης έχουν παρελθόν στην Ελλάδα. Και είναι αρκετές οι φορές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, τα τελευταία είκοσι τουλάχιστον χρόνια και όχι για καλό…

Με αφορμή την κατάρτιση των επιστημόνων και το πρόγραμμα που τελικά ακυρώθηκε ξέσπασε κι ένας πολιτικός καβγάς με παρελθόν!

Πρωταγωνίστριες δύο κυρίες της Άρτας.

Η νυν βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη και η πρώην Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Εργασίας Δήμητρα Χαλικιά, επίσης Αρτινή στην καταγωγή!

Η κ. Χαλικιά είχε παραιτηθεί από την θέση της μετά την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει με τις καταγγελίες της κατά της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου για απευθείας αναθέσεις με αυτεπιστασία προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων, προκλητική εύνοια στα μεγάλα ΚΕΚ και φωτογραφικούς διαγωνισμούς.

Για το συμβάν αυτό ρωτήθηκε αυτές τις μέρες η Όλγα Γεροβασίλη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη…

Η στάση της προκάλεσε την αντίδραση της κ. Χαλικιά η οποία ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Άκουσα στο ΣΚΑΙ την κα Γεροβασίλη να απαντά στον κ. Γεωργαντά ο οποίος της ανέφερε την παραίτησή μου από ΓΓ του Υπουργείου Εργασίας το 2016, και να σχολιάζει με ελαφρό ειρωνικό μειδίαμα (sic!) στο άκουσμα του ονόματός μου, ότι “αυτά δεν αποδείχθηκαν πότε..”

Κανονικά θα έπρεπε να σχολιάσω κάτι ποιο σοβαρό από την κα Γεροβασίλη .

Αφού όμως αναφέρθηκε σε μένα , έχω να της συστήσω ότι όταν τοποθετείται δημόσια , να γνωρίζει το αντικείμενο για το οποίο μιλάει . Σε ότι με αφορά ποτέ δεν έχω μιλήσει χωρίς να είμαι σε θέση να αποδείξω αυτά που λέω.Όπως και τότε που παραιτήθηκα.

Ο νοών νοείτω

Υ.Γ. ας κάνει τον κόπο να ρωτήσει αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν και γνώριζαν και τότε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ