Τα Γιάννινα… πέταξαν στην Στουτγάρδη

Την τιμητική τους είχαν τα Γιάννινα στην έκθεση paragliding που πραγματοποιήθηκε στην Στουτγάρδη και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως.

Εκεί, ο γνωστός συγγραφέας με διεθνές κύρος και παλιός πρωταθλητής του αλεξιπτώτου πλαγιάς Burkhard Martens, έκανε ειδική αναφορά στα Γιάννενα.

Η παρουσίαση αυτή συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, όπου ζήτησαν επιπλέον πληροφορίες προκειμένου να έρθουν να πετάξουν στην περιοχή μας.

O Burkhard Martens επισκέφθηκε τα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή τον Οκτώβριο του 2017, προκειμένου να την γνωρίσει καλύτερα και να συγκεντρώσει στοιχεία για το νέο του βιβλίο. Η σχολή  Fly & Fun  ανέλαβε να τον ξεναγήσει και να του γνωρίσει το νέο πεδίο πτήσεων των Ιωαννίνων.

Ο ίδιος έμεινε εντυπωσιασμένος από την φυσική ομορφιά αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής όσον αφορά τη δραστηριότητα του αλεξιπτώτου πλαγιάς. H  έκθεση Thermik,( thermikmesse.de ) είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως και στο διήμερο που λειτουργεί υποδέχεται περισσότερους από 30.000 επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ