Τα Γιάννινα ανακυκλώνουν για ρεκόρ Γκίνες!

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη –πρωτομαγιά- τα εγκαίνια του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων. Πρόκειται για μία δράση της Μητρόπολης Ιωαννίνων, η οποία αναπτύσσεται σε οικοπεδικές εκτάσεις του Καμπέρειου Ιδρύματος, στην παραλίμνια περιοχή, κοντά στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Κέντρο. Μία μέρα πριν τα εγκαίνια την Τρίτη 30 Απριλίου θα ξεκινήσει η μεγάλη εκστρατεία ανακύκλωσης, με σκοπό τα Γιάννινα να κάνουν ένα μεγάλο ρεκόρ και να πάρουν θέση στο βιβλίο Γκίνες!

Η εκστρατεία ανακύκλωσης θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 7 Μαΐου στις οκτώ το πρωί. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος απευθύνεται τις μέρες αυτές συνεχώς στους πολίτες ζητώντας την συμβολή τους ώστε να επιτευχθεί το ρεκόρ Γκίνες.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης στηρίζεται από την Ανταποδοτική Ανακύκλωση. Σκοπός είναι να αποτελέσει ένα πόλο εκπαίδευσης για μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο λοιπόν αναμένεται να έχει αναπτυχθεί στο σύνολό του και να αποτελεί μία περιβαλλοντική όαση στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ