Τα Ελληνικά Πετρέλαια φέρνουν καύσιμα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων! Όλα έτοιμα για την επόμενη σεζόν..

aer apollo

aer apollo

Ένα σήριαλ αρκετών μηνών, το αμέσως επόμενο διάστημα παίρνει τέλος… Και είναι το σήριαλ με τα καύσιμα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Η λύση για την οποία μίλησε ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας την Ιόνια Οδό, δίνεται από τα Ελληνικά Πετρέλαια, τα οποία εγγράφως έχουν απαντήσει θετικά και θα τοποθετήσουν φορητές δεξαμενές στον τοπικό αερολιμένα.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Θάνος Βούρδας, ο οποίος χειρίστηκε το θέμα από τον περασμένο Μάιο, όταν ανέκυψε το πρόβλημα με τις πτήσεις από την Κοπεγχάγη που γίνονται για λογαριασμό της Apollo.

Ο κ. Βούρδας, σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε την επόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων, ώστε να δρομολογηθούν πλέον τα διαδικαστικά ζητήματα. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί υπολογίζεται στους τρεις με τέσσερις μήνες, καθώς θα πρέπει να ιδρυθεί και εταιρία τροφοδοσίας του αεροδρομίου.

«Θα προλάβουμε την επόμενη σεζόν», τόνισε ο κ. Βούρδας, συμπληρώνοντας ότι το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων καθίσταται πλήρως ανταγωνιστικό και μπορεί να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ