Τα χωριά του Σουλίου μένουν με έναν ταχυδρόμο!

elta

Χωρίς ταχυδρόμο μένουν τα χωριά του Δήμου Σουλίου, όπως και άλλα χωριά στην Θεσπρωτία, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ο Δήμος Σουλίου με ψήφισμά του εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και επισημαίνει τα σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων, ειδικά των ηλικιωμένων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του και την έντονη διαμαρτυρία του στην προοπτική μείωσης του προσωπικού του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στη Παραμυθιά και κατ΄ επέκταση μείωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση του τοπικού διαμερίσματος αλλά και ολόκληρου του Δήμου που απαριθμεί 10.063 κατοίκους.

Η  εξυπηρέτηση των δημοτών σε όλες τις κοινότητες με έναν μόλις διανομέα είναι αδύνατη, υπογραμμίζει και σημειώνει ότι η εξέλιξη θα είναι επιζήμια για την καθημερινότητα των κατοίκων.

Επειδή η προοπτική της εξυπηρέτησης των δημοτών στην έδρα και σε όλες τις κοινότητες με μόλις έναν διανομέα, είναι αδύνατη,

Επειδή η συγκεκριμένη απόφαση είναι κοινωνικά άδικη και επιζήμια για την καθημερινότητα των κατοίκων μιας περιοχής που έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου, καλεί τη διοίκηση του οργανισμού να συνεχίσει να λειτουργεί με το ίδιο προσωπικό, εξυπηρετώντας τους κατοίκους του Δήμου και των υπηρεσιών που εδρεύουν σ αυτό .

Τέλος, δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζομένους του καταστήματος της Παραμυθιάς η οποία μέσω των εκπροσώπων που μας κοινοποίησαν σχετική ανακοίνωση και μας γνωστοποίησαν το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ