Τα μπέρδεψε και με την σύνδεση της Πρέβεζας

Δεν είναι μόνο η βόμβα που έριξε πριν λίγες ημέρες στον οδικό άξονα Ιωαννίνων Κακαβιάς τον οποίο με την μία υποβάθμισε σε διίχνο..

Ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής έρχεται τώρα να τα μπερδέψει και με την σύνδεση της Ιόνιας Οδού με την Πρέβεζα.

Την μελέτη και για το έργο αυτό εδώ και κάτι χρόνια εκπονεί το Υπουργείο αλλά ακόμη δεν μάθαμε αν τελικά στις 31-12-2019 παραδόθηκε ή οδηγήθηκε σε παράταση.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γιώργου Βαρεμένου ο Υπουργός Υποδομών ανέφερε ότι θα υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Ηπείρου για την οδική σύνδεση Ιόνιας Πρέβεζας και δεσμεύτηκε ότι η δημοπράτηση θα γίνει το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

«Για το έργο της σύνδεσης της Ιονίας Οδού με το Νομό Πρέβεζας, στο ύψος της Φιλιππιάδας, έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου και η εκτίμησή μας είναι πως το όλο έργο θα δημοπρατηθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021» ανέφερε χαρακτηριστικά!

Η λεπτομέρεια που διαφεύγει είναι ότι το Υπουργείο Υποδομών έχει υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Ηπείρου για το έργο αυτό όπως και για άλλα από τον Απρίλιο του 2019…

Και ήδη έχει δεσμευμένα ποσά στο ΕΣΠΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ