Τ. Καλογιάννη: Ντεμπούτο με Νιάρχου

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το αξίωμα του Δημάρχου Ιωαννίνων η Τατιάνα Καλογιάννη, ανοίγει την προεκλογική αυλαία με μία δήλωση για την λεωφόρο Νιάρχου.

Και μάλιστα με σαφείς αιχμές προς την Δημοτική Αρχή. Η δήλωση της κ. Καλογιάννη δεν έγινε με την ιδιότητα της αντιπεριφερειάρχη, γεγονός που επίσης έχει την αξία του.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ενώ ο παραλίμνιος δρόμος της πόλης μας παραμένει πλημμυρισμένος και αδιάβατος για πεζούς και οχήματα λόγω βροχόπτωσης, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι από χθες έχουμε ανάδοχο για το έργο ριζικής αναμόρφωσης της λεωφόρου Νιάρχου. Είχε προηγηθεί η εκπόνηση των σχετικών μελετών, η αδειοδότηση του έργου, η ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020 και η δημοπράτησή του.

Άλλο ένα σπουδαίο έργο για την Περιφέρεια Ηπείρου και την πόλη των Ιωαννίνων αρχίζει να υλοποιείται, ένα έργο που θα παρέχει υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας και εξυπηρέτησης των μετακινούμενων, που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, εκτός από ισχυρή πολιτική βούληση, απαιτούνται αποφασιστικότητα, εντατική εργασία και αποτελεσματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ