Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την διαχείριση των μεταλλάξεων

Nurse hand fills out a medical form Coronavirus test on hospital table with respiratory mask and test tubes with blood for analysis. 2019-nCoV virus infection originating in Wuhan, China

Η διαχείριση των κρουσμάτων με μεταλλάξεις Νοτίου Αφρικής και Βρετανίας που έχουν επιβεβαιωθεί στην περιοχή των Ιωαννίνων και ενδεχομένως άλλων που μπορεί να υπάρξουν το επόμενο διάστημα αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

Ο κ. Καχριμάνης είχε προαναγγείλει από την Δευτέρα την σύσκεψη αυτή στην οποία πέραν από τους υπηρεσιακούς παράγοντες μετείχε η συντονίστρια του ΕΟΔΥ στα Γιάννινα και οι Διοικητές του Πανεπιστημιακού και του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε εκτενής ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή και επισημάνθηκε η ανάγκη συντονισμένης διαχείρισης των μεταλλαγμένων.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου σε δηλώσεις που έκανε απηύθυνε για μία ακόμη φορά έκκληση για τήρηση των μέτρων και περιορισμό των κοινωνικών εκδηλώσεων.

«Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα κινδυνεύουν να διαλύσουν τα πάντα… Έχουν δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ