Σύσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για θέματα του Δήμου

avgenakis dimos

Θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου αποτέλεσαν το αντικείμενο της σύσκεψης που είχαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη σύσκεψη τον Δήμο εκπροσώπησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον αθλητισμό Νίκος Τσόλης, ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βασίλης Γιαννάκης και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Ζωγράφος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός από τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος  Γιώργος Αμυράς και η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα.

Από τους εκπροσώπους του Δήμου Ιωαννιτών τέθηκε η ανάγκη δημιουργίας του πρώτου κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου στην πόλη, θέμα που ο Υφυπουργός είδε θετικά.

Ο Υφυπουργός ανέφερε ότι μπορεί να εξεταστεί η δυνατότητα ανάπτυξης ήπιων αθλητικών εγκαταστάσεων στο χώρο που προτείνει ο Δήμος.

Εκτενής συζήτηση έγινε για την μεγάλη διοργάνωση που επανέρχεται μετά από δέκα χρόνια και αφορά στον διεθνή ποδηλατικό γύρο της Ελλάδος.

Ο τερματισμός του συγκεκριμένου κορυφαίου αθλητικού γεγονότος θα γίνει στα Γιάννενα. Ο Δήμος θα έχει ενεργό ρόλο σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν.

Προς την κατεύθυνση αυτή θα υπάρχει συνεχή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ