Συσκέψεις για τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου

agrotes amiras

Τη συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν φορείς και οργανώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων μετά από σύσκεψη στα γραφεία της Ένωσης αγροτών.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, τον Βουλευτή Ν. Ιωαννίνων κ. Σταύρο Καλογιάννη καθώς και με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον Βουλευτή Ν. Άρτας κ. Χρήστο Γκόγκα και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέα  Σπυρόπουλο.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, έγινε εκτενής ενημέρωση για τα πρωτοφανή προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το σύνολο των αγροτών από το ανεξέλεγκτο κύμα της ακρίβειας.

Από όλους τους παριστάμενους οι οποίοι αναγνώρισαν το μέγεθος του προβλήματος, υπήρξε δέσμευση για μεταφορά των δίκαιων αιτημάτων μας στην Κυβέρνηση προκειμένου αυτά να τύχουν της βέλτιστης λύσης προκειμένου να υπάρξει αύριο για τον πρωτογενή τομέα κι επίσης ζητήθηκε πίστωση χρόνου λόγω της πρόσφατης αλλαγής στο Υπ.Α.Α.Τ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ