ΣΥΡΙΖΑ προς Περιφέρεια: Ποιος θα πληρώσει τα 3,5 εκατομμύρια

asa-leitourgia1

Στο θέμα των απορριμμάτων και την αντιπαράθεση που άνοιξε με την Περιφερειακή Αρχή επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Στη νέα ανακοίνωση επικεντρώνει κυρίως στο πρόστιμο των 3,5 εκατομμυρίων που καλείται να καταβάλει η Περιφέρεια Ηπείρου στην ΤΕΡΝΑ και την καλεί να απαντήσει ποιος θα πληρώσει τα χρήματα αυτά.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

Η περιφερειακή αρχή Ηπείρου όπως κάθε δημόσια αρχή έχει υποχρέωση να διασφαλίζει τα συμφέροντα των πολιτών και να απαντά με όρους πολιτικούς  και υπεύθυνα στην κριτική που της ασκείται.

Η τελευταία παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων για τη διαχείριση των απορριμμάτων και το πρόστιμο των 3,5 εκατ. ευρώ που έχει επιδικαστεί σε βάρος της περιφέρειας απαντήθηκε με μια εκτός πολιτικών ορίων ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής.  Κατανοούμε τη δυσκολία!

Η προσπάθεια που γίνεται να φτιαχτούν μέτωπα στείρας και μη πολιτικής αντιπαράθεσης,  εκεί όπου ζητούνται απαντήσεις,  θα πέσει στο κενό.

Τα ερωτήματα υπάρχουν και ζητούν δημόσιες ξεκάθαρες απαντήσεις και αλήθειες από την περιφερειακή αρχή Ηπείρου.

Άλλωστε η δημοκρατία επιτάσσει τον έλεγχο και τη δημόσια λογοδοσία όλων των αρχών και καμία δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο όσο κι αν το νομίζει!

Και επειδή δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για κάτι πολύ σοβαρό, θέτουμε ξανά ένα από τα ερωτήματα: «Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο των 3,5 εκατ. ευρώ που επιδικάστηκε στην Περιφερειακή Αρχή;»

Οι Ηπειρώτες έχουμε τρεισήμισιεκατομμύρια λόγους να απαιτούμε να μη μετακυλιστεί με οποιονδήποτε τρόπο το πρόστιμο στους πολίτες και να  αποκατασταθεί η κανονικότητα- νομιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ