ΣΥΡΙΖΑ προς Καχριμάνη: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

LOGO SIRIZA

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ πήρε την σκυτάλη για να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση για τους οδικούς άξονες στην περιοχή. Αντιπαράθεση που από την άλλη πλευρά έχει ως πρωταγωνιστή τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη.

Με αφορμή λοιπόν την γραπτή απάντηση του Περιφερειάρχη στην ανακοίνωση του πρώην Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ κρατά στα ύψη τους τόνους, ζητώντας από τον κ. Καχριμάνη απολογισμό με δείκτες για τα 19 χρόνια της θητείας του.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει:

Η αναμενόμενη , έστω και μετά την παρέλευση πέντε ημερών, απάντηση-αντίδραση του κ.  Καχριμάνη στην επιστολή του τέως υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για την τύχη των οδικών αξόνων της Ηπείρου, αποτελεί μνημείο απόσεισης των πολύχρονων ευθυνών  του ίδιου αλλά και ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των υπουργών και στελεχών της  κομματικής παράταξής του της Νέας Δημοκρατίας.

Πριν από την εξαγγελία της απεργίας πείνας στην οποία προτίθεται να… προβεί ο κ. περιφερειάρχης θα ήταν φρόνιμο να κάνει τον πολιτικό του απολογισμό για τα 19 έως τώρα χρόνια της θητείας του στην Νομαρχία Ιωαννίνων και στην Περιφέρεια Ηπείρου. Να αναφερθεί στην ανεργία, στην ανάπτυξη της περιοχής, στον πρωτογενή τομέα , στην ενίσχυση των μικρομεσαίων. Με νούμερα και με δείκτες επίτευξης στόχων. Αν είχαν τεθεί στόχοι.

Η  εικονική πραγματικότητα και η μετάθεση ευθυνών, δεν μπορούν να στηρίξουν άλλο την κατάσταση.

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ