ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: Ήρθε, είδε και τίποτα δεν είπε

nikopoli mitsotakis

Το πρωθυπουργικό πέρασμα από την Πρέβεζα που δεν συνοδεύτηκε από καμία εξαγγελία και καμία αναφορά στα σοβαρά προβλήματα της περιοχής καυτηριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ο Πρωθυπουργός απέφυγε και τοποθετηθεί:

1) Για τη μεταφορά του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στα Γιάννενα που οφείλεται στο Νόμο που ψήφισε η Κυβέρνησή του (νόμος Κεραμέως –Μητσοτάκη) και οδηγεί στη ραγδαία μείωση του αριθμού των εισακτέων φοιτητών .

2)Για την κατασκευή Νέου Νοσοκομείου και ενίσχυση του υπάρχοντος που παρ όλες τις ελλείψεις σε εξοπλισμό και προσωπικό  σήκωσε το μεγάλο βάρος της αντιμετώπισης της πανδημίας . Παράδοξο βέβαια θα ήταν το αντίθετο καθ’ όσον ο Δημόσιος Τομέας Υγείας και η ενίσχυσή  του δεν είναι στις προτεραιότητές των ιδεοληπτικών Νεοφιλελεύθερων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Προέχει η κερδοφορία του ιδιωτικού τομέα και ειδικά των μεγάλων ομίλων. Για το ΕΣΥ και τους Γιατρούς κ Νοσηλευτές αρκούν τα χειροκροτήματα-άλλωστε δεν έχουν και κόστος

3)Για την σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό μέσω Φιλιππιάδας και τον παράλιο άξονα μέχρι Ηγουμενίτσα.

4)Για τα προβλήματα των γεωργοκτηνοτρόφων με την τεράστια αύξηση του κόστους καλλιέργειας και τροφών.

5)Για την κατασκευή Βιομηχανικού Αιολικού και Φωτοβολταικού Πάρκου στην Περιοχή Θεσπρωτικού του Δήμου Ζηρού και τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις

6)Για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων  που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις αυξήσεις των πρώτων υλών στα υπέρογκα μεταφορικά και ενεργειακά κόστη και καλούνται να επιστρέψουν έως το τέλος του μήνα την επιστρεπτέα προκαταβολή.

«Όσο για την επίσκεψη στην Αρχαία Νικόπολη με την Υπουργό Πολιτισμού ήταν τυχεροί που έγινε μεσημέρι και δεν υπήρχε παράσταση στο Αρχαίο Ωδείο με θεατές.

Και ο τελευταίος σήμερα συμπολίτης μας κατάλαβε ότι τίποτε από τα παραπάνω δεν ενδιαφέρει και δεν αγγίζει τον Πρωθυπουργό του απάτη –  pass (επιστροφή της ρήτρας αναπροσαρμογής) που δεν δίστασε να ανακοινώσει ακόμη κι άλλο ένα πάσο ,το ¨Τουρισμός για όλους¨ που στη πραγματικότητα είναι ¨Απάτη για όλους¨. Για την συγκεκριμένη ενίσχυση ελπίζαμε ότι θα έχει και ο ίδιος ισχυρό προσωπικό κίνητρο μια και δεν αφήνει ευκαιρία να κάνει κάθε λίγο και λιγάκι διακοπές και θα ήταν έτσι πιο ειλικρινής.

Έτσι αφού ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ήρθε, είδε ΚΑΙ τίποτε δεν είπε καιρός είναι πλέον ΝΑ ΑΠΕΛΘΕΙ»..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ