ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.. «Συνηθισμένοι από την κοροϊδία της κυβέρνησης»

mitsotakis axaia

Τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού ότι δεν θα φτάσει ποτέ τρένο στην Ήπειρο σχολιάζει και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Η Νομαρχιακή υπενθυμίζει ακόμη σειρά θεμάτων της περιοχής που μένουν σε εκκρεμότητα με ευθύνη της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης  αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha ως αμέτοχος της μεγάλης εθνικής τραγωδίας, χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηγουμενίτσας είναι στη σφαίρα της «επιστημονικής φαντασίας».

Δεν πέρασε βέβαια πολύ καιρός  από τις δηλώσεις  κυβερνητικών βουλευτών της Ηπείρου για δήθεν μελέτες μέσα στο 2022 και θετικής αντιμετώπισης αυτής της προοπτικής. Συνηθισμένη βέβαια είναι και η περιοχή μας από την κοροϊδία αυτής της κυβέρνησης .

Οι μέρες που ο εν αποδρομή Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ήπειρο πλησιάζουν. Φρόντισε λοιπόν να ανακοινώσει ότι τρένο στην Ήπειρο δεν θα έρθει.  Θα πείτε τέτοια τρένα που σκοτώνουν να μας λείπουν.

Φρόντισε να καταργήσει τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, να μην δημοπρατήσει τον άξονα Γιάννενα-Κακαβιά, να μην προχωρήσει την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Ιωάννινα, να αναβάλλει το Π.Δ. της λίμνης Παμβώτιδας,   να αναβάλλει αεροπορικά δρομολόγια και να εξαγγέλλει επί χάρτου έργα όπως για παράδειγμα τον πεζόδρομο-ποδηλατόδρομο της λίμνης.

Φρόντισε επίσης να ξεπουλήσει το λιμάνι  της Ηγουμενίτσας στους Ιταλούς, άρον-άρον  πριν την «πτώση» του, υπονομεύοντας  το δημόσιο συμφέρον  και την προοπτική  ανάπτυξης του λιμανιού και της ευρύτερης περιοχής.

Οι Γιαννιώτες και οι Ηπειρώτες τους έχουν από καιρό γυρίσει την πλάτη.

Στην κάλπη θα μπει και η υπογραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ