ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Κώστα Γάτσιου

Την αντίδραση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι απόψεις του υποψηφίου βουλευτή Ιωαννίνων με το ΚΙΝΑΛ Κώστα Γάτσιου, που αφορούσαν στην επίσκεψη Μέρκελ και τις ευθύνες της Αριστεράς στο Μακεδονικό.

Ευθύνες τις οποίες εξίσωνε με αυτές που έχει η δεξιά στο Κυπριακό.

«Το αποτέλεσμα μεταξύ των δύο παρατάξεων είναι ισόπαλο: 1-1. Χαμένος όμως είναι το ελληνικό έθνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γάτσιος.

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ξεσπάθωσε εναντίον του κάνοντας λόγο για «νέο χαμηλό πολιτικής αθλιότητας στον γενικότερο κατήφορο που εδώ και καιρό έχει πάρει η ηγεσία και κάποια στελέχη του χώρου αυτού».

Συμπληρώνει δε ότι ο «συγκεκριμένος υποψήφιος συναγωνίζεται τα ακροδεξιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας ότι το ΚΙΝΑΛ υπό την παρούσα ηγεσία τουέχει καταστεί θλιβερό παρακολούθημα της ακροδεξιάς πορείας του κ. Μητσοτάκη και του κ. Γεωργιάδη».

Και καταλήγει: «υπό αυτή την έννοια: Άξιος! Ας γνωρίζουν, όμως όλοι, ότι οι θεωρίες των δύο άκρων και οι ανιστόρητες και πολιτικά άθλιες προσεγγίσεις του κ.Γάτσιου βλάπτουν, όχι μόνο τον νηφάλιο διάλογο, που χρειάζεται σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, αλλά και την ίδια τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ