ΣΥΡΙΖΑ Άρτας εναντίον ΠΑΣΟΚ που… θέλει την έδρα!

siriza new

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση το τοπικό ΠΑΣΟΚ έχει επιδοθεί σε «μέτωπο» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας στο απυρόβλητο τη Νέα Δημοκρατία.

«Εδώ και μέρες τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ διαδίδουν ότι μοναδικός τους στόχος για τις επικείμενες εκλογές είναι να «κλέψουν» την έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα που βαραίνουν την κοινωνική πλειοψηφία. Δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία.

Η στάση τους αποτελεί ομολογία των σχεδίων που έχει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Θέλουν να μειώσουν την κοινοβουλευτική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να γίνουν ένα βολικό συμπλήρωμα σε έναν παντοδύναμο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και η αγωνία τους για μια «θέση» στο Κοινοβούλιο που δεν θα εξυπηρετεί τα κοινωνικά συμφέροντα είναι τόσο μεγάλη που έφτασαν στο σημείο να αγνοούν την σκληρή πραγματικότητα όπως αυτή ορίζεται από τα ποσοστά που έλαβαν τα τρία πρώτα κόμματα στις εκλογές του Μάη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τριπλάσιο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η πραγματικότητα δεν αντιστρέφεται, γιατί οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας γνωρίζουν πολύ καλά ποιος κυνηγάει «θέσεις» και ποιος δίνει μάχες για τα συμφέροντά τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ