ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσε έξι υποψηφίους δημάρχους σε μεγάλες πόλεις, πλην Ιωαννίνων

ioannina dekemvrios tsipras

Τα πρόσωπα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε μεγάλους δήμους της χώρας ανακοίνωσε από το βήμα της Κεντρικής  Eπιτροπής.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν δεν περιλαμβάνεται ο Δήμος Ιωαννιτών, κάτι που ενδεχομένως δείχνει ότι οι οριστικές αποφάσεις για τις επιλογές του κόμματος δεν έχουν ληφθεί ακόμη.

Για τον Δήμο της Αθήνας ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και παλαιότερα της ΑΕΚ, Νίκου Παππά.

«Στον Δήμο της Αθήνας θα ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή. Ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

-Στον Δήμο του Πειραιά, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει «έναν δοκιμασμένο αγωνιστή της αριστεράς αλλά και της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και νήσων για πέντε χρόνια», τον Γιώργο Γαβρίλη.

-Στον Δήμο της Πάτρας, τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αϊβαλή, σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων.

-Στον Δήμο Περιστερίου, έναν -εκ του αποτελέσματος- από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς, τον σημερινό Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

-Στη Λάρισα, τον Απόστολο Καλογιάννη.

-Στο Αγρίνιο, τον μάχιμο δικηγόρο, τον Δημήτρη Τραπεζιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ