Συνεργασία με κεντροαριστερό πρόσημο στην Άρτα.. Ταπραντζή και Παπαλέξης σε κοινή πορεία!

perifereiakew ekloges

Τζένη Ταπραντζή και Γιάννης Παπαλέξης ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Δήμο Άρτας. Έναν ακριβώς χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι δύο παρατάξεις – Δημοτική Αναγέννηση και Γέφυρα στο Μέλλον- ανακοίνωσαν επίσημα την συνεργασία τους και την κοινή κάθοδο.

Η παράταξη της Τζένης Ταπραντζή έχει ως πολιτικό σημείο αναφοράς τον ΣΥΡΙΖΑ και του Γιάννη Παπαλέξη το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη στις εκλογές του 2019 είχε συγκεντρώσει περίπου το 20% των ψήφων και η δεύτερη το 17,5%.

«Με κριτήριο την Αγάπη για τον για τον τόπο μας, την αγωνία για το μέλλον του,περίπου 1 χρόνο πριν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, αποφασίσαμε τη συνεργασία των αυτοδιοικητικών μας παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θεωρούμε ότι αυτή μας η κίνηση σηματοδοτεί το μέλλον αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος μας!!

Χωρίς προαπαιτούμενα και με γνώμονα πάντα το διάλογο και τη συνεργασία προχωρούμε ένα χρόνο πριν σε αυτήν την κίνηση ,κάτι που αποτελεί πρωτοπορία για τον τόπο μας!!» αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των δύο παρατάξεων ενώ λεπτομέρειες για την συνεργασία θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 12 του μήνα.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία συνεργασία που δεν περνά απαρατήρητη. Κάθε άλλο μάλιστα… Δημιουργεί μία ισχυρή δυναμική που μπορεί να φτάσει με αξιώσεις ως τις κάλπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ